Contact

Heb je vragen over onze arrangementen en mogelijkheden? Of wil je een tafeltje reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, mail naar info@gasterijdorpsgenot.nl of bel 040 258 6310. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 11.00 uur.

Kom langs in de Gasterij

Kom je liever langs om eens te informeren naar de mogelijkheden, maak dan vooraf even een afspraak. Dan hebben we zeker de tijd voor je.

Ons adres is Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven.

Openingstijden

Wij zijn dagelijks vanaf 9.00 uur geopend

Keuken

Maandag t/m zaterdag: 11.00 – 16.00 uur
Zondag: 11.00 – 19.00 uur

Severinus

Je word bij ons in de Gasterij enthousiast ontvangen door cliënten van Zorgstichting Severinus. Zij helpen in de bediening, afwas, keuken en achter de bar.

Knooppunten

Wil je de Gasterij bezoeken tijdens een wandel- of fietstocht? Je vindt ons tussen de wandelknooppunten 23 en 24 en tussen de fietsknooppunten 38 en 41.

Parkeren

Bij de Gasterij is volop gratis parkeergelegenheid. Ook voor je fiets is voldoende plek. Heb je een elektrische fiets? Die kan je bij ons ook opladen!

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast personeel voor de weekenden en avonden. Ben je op zoek naar een nieuwe (bij)baan, bel of mail ons dan even.

Route

Contactformulier